Капещи кранове Те не само увеличават разходите, но и водата

...
Капещи кранове Те не само увеличават разходите, но и водата
Коментари Харесай

Тези неща в дома ви, спират късмета - отървете се от тях!

Капещи кранове

Те освен усилват разноските, само че и водата безусловно изсмуква паричната сила, като пречи на финансовата непоклатимост.

Прах и отпадък

Когато се натрупва прахуляк, това спир силата и предотвратява навлизането на позитивна в дома. Заедно с боклука, който заема място, мръсотията отблъсква шанса, изключително паричния.



Празни бутилки и буркани

Много хора събират буркани, бутилки и други съдове, само че в случай че празните съдове затрупват всичко, би трябвало да забравите за просперитета.
Как наподобява мечтаният дом за всяка зодия
Ако сте от хората, които имат вяра в зодии и че те дефинират всичко в живота ви, то ще ви бъде забавно да видите по какъв начин всяка зодия украсяв...
Прочети повече
Бурканите и бутилките би трябвало да са подредени на едно място, само че най-добре е да не трупате непотребни отпадъци, а да ги изхвърляте.

Безброй статуетки и магнити

Всички обичаме да пазим разнообразни сувенири, само че от време на време те просто пречат. Постоянното струпване на прахуляк и образното чувство за неразбория внасят единствено негативизъм.

Стари движимости

По дрешниците и килерите можем да намерим доста движимости, които в никакъв случай няма да употребяваме, само че носените облекла притеглят беднотия, изключително в случай че са скъсани.
Прости златни правила, с цел да наподобява дома ви по-луксозно
Не на трагичните цветове в дребни помещения Ако стаята е по-малка, съобразете цвета с размера, с цел да наподобява оптически по-светла и п...
Прочети повече
Затова ги изхвърлете и се отървете от бъркотията. 



Мръсни прозорци

Светлите и просторни пространства носят позитивна сила, до момента в който мръсотията притегля беднотия.

Поддържайте прозорците и огледалата чисти, като от време на време ги избърсвате, с цел да отворите канала на потока на пари.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР