Къпем се всеки ден най-малко по два пъти, веднъж в

...
Къпем се всеки ден най-малко по два пъти, веднъж в
Коментари Харесай

Дами, защо не трябва да отказваме орална любов

Къпем се всеки ден минимум по два пъти, един път в месеца най-малко вървим на бразилска коломаска или пък всекидневно свещенодействаме с бръснача върху интимните си елементи и прелестните си крайници.
Оставяме след себе си следа от безценен френски парфюм, само че все не сме уверени, че скърцаме от непорочност, когато сътрудникът ни се насочи „ там, долу”. Унесени в тревожни хигиенични мисли, постепенно, само че несъмнено изпровождаме оргазма, който обичаният ни се мори да ни достави. „ Май не трябваше да ги хапвам тези кисели краставици на обяд. Дали не съм пропуснала някое издайническо косъмче, което скапва целия ми скотски имидж? Абсурд е да се навия за 69, той е толкоз близо, че няма метод да не види добре прикрития от мен с месеци целулит.”
Истината е, че на мъжа в този миг последното нещо, което му минава през главата, е съществуването на някакъв си там целулит. За господата докосването с език на гениталиите ни е висша форма на фамилиарност, с която ни споделят, че ни обожават и не желаят нито едно кътче от нас да остане непознато и непокътнато от тях.
Знам, не е почтено, че едно такава изначална човешка потребност би трябвало да се дисектира толкоз педантично от нас. На мъжете от дребни никой не им втълпява, че би трябвало да са съвършени. Привилегировани анатомично в някои елементи, те без срам могат да уринират на улицата или на гумата на колата, а ние сме тръгнали да се тормозим от прекомерно взискателните си хигиенични усещания. Да не би пък сътрудниците ни постоянно да ухаят на пачули и бергамот?
Така че, преди да откажем „ по-различни” милувки идващия път, дано не забравяме, че от време на време стимулирането на клитора ни е единственият източник на оргазъм, с който можем да се похвалим. Освен това оралният секс е добър покровител на здравето ни.
Комбинацията от всички бенефити, които той ни носи, е скъпа. Когато оргазмираме по време на орална обич, това има утешителен резултат върху нас, което води до понижаване на напрежението. А окситоцинът и ендорфинът, които се отделят по време на половата ни кулминационна точка, оказват помощ на раните ни да заздравеят по-бързо. Но би трябвало да сме наясно, че приемливият орален секс не може да се получи без отворена и откровена връзка с колегата ни. Ако допуснем обичания си по-близо, то ще заздравим връзките си и фрапантно ще покачим чувството за фамилиарност в връзките ни.
В подобен случай, кои сме ние, та да слагаме кол в любовното колело, подкарано самоуверено от безстрашния ни обичан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР