Капацитивната тъч технология разпознава 10 точки на докосванеPhilips 242B9T функционален

...
Капацитивната тъч технология разпознава 10 точки на докосванеPhilips 242B9T функционален
Коментари Харесай

Philips 242B9T – интерактивен дисплей, със защита за очите

Капацитивната тъч технология разпознава 10 точки на допиране

Philips 242B9T функционален и елементарен за приложимост тъч екран за експерти

P hilips 242B9T е новият 24-инчов LCD екран със SmoothTouch технология, предлаган на пазара от MMD лицензен сътрудник за Philips монитори. Богатият на функционалности тъч екран със съответствие на страните 16:9 предлага Full HD резолюция 1920×1080 и технологии за отбрана, включително IP54 за прахуляк и вода, както и различаване на 10 зони на допиране.

Освен прелестно и интуитивно тъч преживяване, мониторът предлага елементарно свързване и технологии за отбрана на очите, както и гъвкава стойка, които го нареждат като решение за експерти, работещи в търговията, точки на продажба, осведомителни зони, хотели, магазини, заведения за хранене и просветителни институции.

Капацитивната тъч технология с 10 разпознавани точки разрешава писане с 10 пръста, което значи, че на потребителите няма да липсват техните клавиатури. Наличният стилус предлага в допълнение преимущество, когато е нужна нараснала точност.

Philips 242B9T е екипиран с антирефлексно покритие на екрана, гъвкава стойка SmartStand във формата на буквата „ Z ” и усъвършенствана IP54 отбрана против вода и прахуляк, които го вършат задоволително резистентен за приложимост на всички места.

Philips 242B9T идва с гъвкава стойка и необятен набор от благоприятни условия за свързване

Подобрявайки в допълнение качеството на всяко зрително прекарване, технологията на Philips 242B9T автоматизирано настройва цветовете и интензитета на подсветката, с цел да предложи дълбоки тъмни и искрящи светли области, което подсигурява най-хубавото качество на изображенията и видеото.

Моделът идва също с набор от благоприятни условия като Flicker-Free, LowBlue и EasyRead режими и други. А когато става дума за свързване, този екран предлага необятен набор от характерности, които в допълнение улесняват работата и заниманието – HDMI 1.4, DVI-D, VGA и DisplayPort 1.2, както и два бързи USB 3.1 врата.

Гъвкавият, функционален и елементарен за приложимост тъч екран Philips 242B9T е разполагаем на българския пазар на целесъобразна последна цена от 589 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР