Каня комитета от общински съветници, които са автори на тарифната

...
Каня комитета от общински съветници, които са автори на тарифната
Коментари Харесай

Пълен обрат! Връщат картата за една линия в столицата

Каня комитета от общински съветници, които са създатели на тарифната политика, в това число на концепцията за отпадане на картата за една линия на съвещание, с цел да преразгледат своето решение. Предлагам да върнем картата за една линия “. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев на брифинг, преди началото на днешното съвещание на Столичния общински съвет. 

" Очевидно е, че за част от жителите, които употребяват тези транспортни документи, решението сътвори усложнения ", призна Георгиев. 
Още по темата 
Българска социалистическа партия желае връщане на картата за една линия за софиянци 
Недоволство от новите цени на превоза в София, хората не слизат от колите 
Шефът на СОС вдигнал жълт картон на ЦГМ 
Той посочи, че предлагането му включва да се върне месечната карта за една линия за наземен превоз, месечната карта за метро, както и картата за метро за учениците. 

Той изясни, че общински съветници, които са подписали под новите правила се извъртат през последните дни. " Предложението за отпадането на картата е подписано от общински съветници, единомислещо, членове на този комитет от всички политически групи- както сътрудниците Зарков и Прошков от ГЕРБ, по този начин и Калоян Паргов и Альоша Даков от Българска социалистическа партия, имаме автограф на Симеон Ставрев от Демократична България, а най-гласовитият труженик за градски превоз - Борис Бонев, също е създател на тази концепция, уточни водачът на СОС. 

Георгиев дефинира като изцяло обективни настояванията на 36 000 жители и добави, че като правист няма да разреши ограничение на правото на избор на жителите с какви карти да пътуват. 

" 36 000 от тях бяха лишени от опцията да избират по какъв начин да се движат в градския превоз. Освен това към този момент реагирах по въпроса за санкцията при не валидиране на картата и предложих тя да отпадне. Тарифната политика е добра и няма да разреша едно дребна камъче да обърне колата ", разяснява още Георгиев. 

Както е известно, с новата тарифна политика се вкараха електронните билети за време „ 30+ ” и „ 60+ “, както и карти за пътешестване с понижение на майки с деца и студенти. Премахнат бе хартиеният билет, като се изключи този, който се продава от лидера. Той обаче към този момент е с цена от 2 лв..

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР