Канцлерът на Германия и премиерът на Великобритания се сблъскаха с

...
Канцлерът на Германия и премиерът на Великобритания се сблъскаха с
Коментари Харесай

Тежък сблъсък между Меркел и Мей по време на срещата на НАТО

Канцлерът на Германия и министър председателят на Англия се сблъскаха с проблем, от който всички дами биха изпаднали в нервност — дойдоха на едно от мероприятията в идентични облекла.

Модните желания на Мей и Меркел и различен път са били сходни, само че този път — напряко идентични.

По време на идването на държавните глави публицисти обърнаха внимание, че Меркел и Мей се появили със синьо сако в идентичен нюанс, който се назовава "кралско синьо ".



Меркел ще се срещне по-късно с Тереза Мей и може би идентичната цветна гама ще повлияе добре на резултатите от договарянията, разясняват публицисти, отразяващи срещата на НАТО.



Тереза Мей бе избрала и съответните декорации към тоалета си. Тя добавя своя еднообразен наследник костюм с класическа огърлица от перли, а отдолу под сакото можеше да се види черна блуза, с която съчетаваше черни обувки на висок ток.

Ангела Меркел бе избрала панталони в физически цвят и бяла блуза и кройката на сакото й се отличаваше от това на Мей. На него се виждаше редица от стегнати копчета, което създаваше усещане, че сакото не е напълно по размера на немския канцлер. Колегите на двете дами се направиха, че не виждат съвсем идентичното им облекло и избраха да не приказват за това.

Медиите нееднократно са коментирали, че Ангела Меркел, без значение от въздействието си в света, остава надалеч от модата. Простотата и стабилността — може по този начин да се назова самостоятелния жанр, който е извънредно известен в Германия и общопризнат от Меркел.



Тя постоянно съблюдава този дрескод — костюм с панталони, по-дълго сако с V-образно деколте и три копчета.

Единственото, в което си разрешава волности, е цветът на сакото — от яркочервен, до салатено зелен. Панталоните обаче си остават в въздържан цвят — бежов, черен или сив. Понякога тя обува обувки в цвета на сакото, само че в никакъв случай височината им не надвишава 5 см на тока.

Така стоят нещата при Меркел. Нейната съперничка Тереза Мей, обаче, нееднократно е упреквана в прекомерна обич към първокласните движимости и то в изискванията, когато Англия се раздира от икономическа рецесия.

Също, както Меркел, и Тереза Мей не се тормози да се появи повторно с една и съща дреха. Например тъкмо това синьо сако тя облече по време на взаимната конференция с японския президент Шиндзо Абе на 31 юли 2017 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР