Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че не може да

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че не може да
Коментари Харесай

На по-добър път сме, но не знам дали ще има сделка за Брекзит, обяви Меркел пред Бундестага

Канцлерът на Германия Ангела Меркел съобщи, че не може да предскаже дали на срещата на върха на Европейски Съюз през днешния ден ще бъде подписано съглашение за Брекзит, оповестяват " Гардиън " и други медии.

Пред немския парламент Меркел обаче увери, че Европа в никакъв случай няма да разреши връщане на насилието на остров Ирландия.
 Демократичната юнионистка партия блокира договорката за Брекзит
Демократичната юнионистка партия блокира договорката за Брекзит

В прессъобщение северноирландската партия отбелязва, че договарянията с английското държавно управление не престават, само че партията не може да поддържа ситуациите

През последните дни има придвижване, доста оживление...ние сме на по-добър път от преди, само че през днешния ден би трябвало да заявим доста ясно, че към момента не сме достигнали задачата . Така че не мога да кажа по какъв начин ще завърши Европейският съвет през днешния ден. Но мога да заявя, че ние няма да позволим омразата и насилието да се върнат на остров Ирландия още веднъж, изясни тя в Бундестага.

Тя акцентира, че към момента е допустимо реализиране на съглашение.

Меркел сподели, че Европейски Съюз и Англия все още не са постигнали консенсус по всички митнически въпроси.
 И довечера няма договорка за Брекзит
И довечера няма договорка за Брекзит

По доста от противоречивите въпроси към този момент има съгласие…

Междувременно представителят на Европейската комисия Мина Андреева заяви, че контактите сред Европейски Съюз и Англия не престават. Тя добави, че ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е разговарял с английския министър председател Борис Джонсън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР