Канцлерът на Германия Ангела Меркел призова днес всеки в ЕС

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел призова днес всеки в ЕС
Коментари Харесай

Меркел: Всеки в ЕС да се постави на мястото на другия, за да има съгласие

Канцлерът на Германия Ангела Меркел прикани през днешния ден всеки в Европейски Съюз да се сложи на мястото на другия, с цел да се реализира единодушие. Тя насочи този апел в послание пред Европейския парламент във връзка немското председателство на Съвета на Европейски Съюз, заяви Българска телеграфна агенция.

Досега Европа е преодолявала рецесиите със единодушие по главните въпроси, добави Меркел. Правилата са идентични за всички и това би трябвало да осигурим посредством Европейски Съюз, демокрацията има потребност от истина и бистрота, уточни немският канцлер. По нейните думи Европа би трябвало да бъде обективна, с цел да не намират път думите против Европейски Съюз.

Меркел изрази вяра до лятната почивка да се реализира решение в разногласията за идващия европейски бюджет, в случай че всеки направи отстъпки. По нейните думи е належащо Европейски Съюз да стартира договаряния за присъединение с Албания и Македония, и да се приготви за неуспех на договарянията с Англия. Тя настоя за открит разговор с Пекин, въпреки да регистрира разлики във вижданията по въпросите за човешките права и върховенството на закона.

Светът е изправен пред промени със скоростта на светлината, с пандемията от Ковид-19 пред Европейски Съюз изникна най-голямото предизвикателство от неговото основаване, 100 000 души починаха в Европа. Трябва да почетем паметта на починалите, би трябвало да възстановим стопанската система. Милиони изгубиха работата си, тревожат се за здравето си, опасяват се за домовете си, регистрира Меркел.По нейните думи европейците са платили висока цена с нуждата правата им да бъдат лимитирани като мярка против разпространяването на новата заразна болест. Правата на жителите са измежду главните европейски полезности, пандемията не е опрощение за задраскване на главните демократични правила, добави тя.

Вярвам в Европа, освен като завещание, само че и като вяра за бъдещето. Това е жив план, който можем да променяме. Само с Европа можем да запазим свободите си, уточни Меркел.

Тя настоя за европейска автономия в цифровите технологии и за въвеждане в закон на задачите за реализиране на безопасен за природата живот. По нейните думи немското председателство до края на годината ще се насочи към въпросите на главните права, доближаването, цифровизацията и европейска отговорност към останалата част от света.

Меркел заяви, че днешното й пътешестване до Брюксел е първото зад граница от началото на пандемията. От Екологичен потенциал по-рано прецизираха, че за първи път тирада на държавен или държавен началник на страна, ръководител на Съвета на Европейски Съюз, се произнася в Брюксел и причина за това е решението постройката на Народното събрание в Страсбург да не бъде употребена най-малко до септември като мярка против разпространяването на пандемията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР