Канцлерът на Германия Ангела Меркел изслуша седнала химните на Германия

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел изслуша седнала химните на Германия
Коментари Харесай

Нов знак за здравословен проблем на Меркел

Канцлерът на Германия Ангела Меркел изслуша седнала химните на Германия и на Дания по време на срещата си с датския министър-председател в Берлин, оповестява „ Ди велт ”.
За трети път в границите на три седмици немският канцлер получи припадък на трептене по време на срещата си в Берлин с премиера на Финландия Анти Рине. Въпреки, че продължи към минута, той беше по-силен от предходните, съобщи БГНЕС.
Изданието показва, че пристъпите на трептене се появяват, когато Меркел би трябвало да стои права дълго време. По тази причина двете с министър-председателя на Дания изслушаха седнали химните на двете страни., като протоколът е претърпял смяна по гледище на немския канцлер.
Телевизионният канал N-tv излъчи фрагменти от срещата на Меркел с президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер, по време на която тя получи мощен припадък на тремор. В аналогична обстановка изпада и по време на диалозите си с президента на Украйна Владимир Зеленски. Тогава канцлерът изясни положението си с обезводняване и съобщи, че откакто е пила вода, се е почувствала по-добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР