Кънтри иконата Доли Партън публикува кавър на хита на Бийтълс

...
Кънтри иконата Доли Партън публикува кавър на хита на Бийтълс
Коментари Харесай

Доли Партън се събра с Бийтълс за звезден кавър

Кънтри иконата Доли Партън разгласява кавър на шлагера на Бийтълс " Let it Be ". Песента е част от идния й албум " Rockstar " (Рокзвезда), който певицата записва послучай вписването й в Рокендрол алеята на славата.

Кавърът на обичаната ария е записан в звездната компания на бийтълсите Пол МакКартни и Ринго Стар, както и Мик Флийтууд (Fleetwood Mac) и Питър Фрамптън. Баладата прелестно показва мощните вокали на Партън, като създателят на песента МакКартни се включва на припева. 

“Let It Be " е най-скорошното парче, излязло от дълго чакания рок план на кънтри звездата, излизащ на 17 ноември тази година. Мащабния албум, в който гостуват над 40 звезди, включва 30 части - 21 кавъри и 9 авторски песни.

Подобно на бийтълския шлагер, Партън ще пресъздаде доста песни в дует с техните истински реализатори, включително  “Open Arms " със Стийв Пери от " Journey ", “Heart of Glass " с Деби Хари от " Blondie ", “Baby, I Love Your Way " с Питър Фрамптън и “Wrecking Ball " с кръщелницата си Майли Сайръс.

" За мен е изключителна чест и привилегия да работя с някои от най-легендарните артисти и музиканти на всички времена. Да имам опцията да изпея тези емблематични песни за албума бе извънредно благополучие ", показа Партън в изказване. " Надявам се всички да се насладят на албума толкоз, колкото аз се любувах на работата по него! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР