Кантарът преди боксовата среща между Тервел Пулев и Дешон Уебстър

...
Кантарът преди боксовата среща между Тервел Пулев и Дешон Уебстър
Коментари Харесай

Официалният кантар на Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще се проведе в петък

Кантарът преди боксовата среща сред Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще се организира на 13 декември, петък, от 16.00 часа в PLOVDIV PLAZA мол.
Само ден по рано, в четвъртък от 18.00 часа, най-популярният търговски център в града ще е хазаин и на откритата подготовка на всички звезди от боксовата церемония вечер. Специално за демонстрацията в централния атриум на мола ще бъде построен боксов кръг, на който с изключение на Тервел Пулев и Дешон Уебстър ще излязат още румънецът Богдан Дину, Игор Шевадзуцкий и Павло Кроленко от Украйна, Патрик Майлата от Нова Зеландия, Спас Генов, легендата Константин Семерджиев, прочут като Коко Тайсъна, младият пловдивчанин Пенчо Цветков, ученик на Димитър Добрев - Мутата, както и чаровната българка Джоана Нуамеруе, която с изключение на като професионален боксьор се изявява и като каскадьорка, дубльорка, модел и актриса.
 10 мача и 6-ма българи на боксовата церемония в " Колодрума " - вижте всички срещи (видео)

Двубоят с Уебстър е под №15 за Тервел Пулев като професионален боксьор. Очакванията сочат това да бъде най-тежкото затруднение пред българина, който до момента няма загуба. По време на мача в Пловдив присъединяване ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на своя брат.
 Тервел Пулев: Със сигурност Уебстър и треньорът му са измислили нещо (видео)

Той ще участва и на откритата подготовка и кантара в PLOVDIV PLAZA, където двамата братя ще се срещнат с почитателите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР