Каним читателите на Розали да се впуснат в най-щурото киноприключение

...
Каним читателите на Розали да се впуснат в най-щурото киноприключение
Коментари Харесай

Време е за щуро приключение, миньонски награди и „Миньоните 2“

Каним читателите на Розали да се впуснат в най-щурото киноприключение на лятото и да завоюват страхотни миньонски награди, отговаряйки на въпроса обвързван с „ Миньоните 2 “, който към този момент могат да гледат в кината на 2D, 3D и 4DX

 Добави изложение
ВЪПРОС: В „ Миньоните 2 “ изгравя нов миньон, присъщ с брекетите си и обезверената потребност да угажда. Как се споделя той?
Обичаните от дребни и огромни вездесъщи жълти разбойни са към този момент в кината, подготвени да ни предложат нова доза от нови шеметни злодеяния. Част от най-касовия анимационен франчайз „ Миньоните 2 “ ни показва чисто нова история, която ще ни води назад през паметните 70 години на ХХвек и ще ни срещне с 12-годишния към този момент „ порядъчно прокълнат “ Гру, който мечтае да се трансформира в най-великия суперзлодей в историята и да стане част от суперзлодейската супергрупа, известна като Злите шест. Когато Злите шест отстраняват своя водач, именития войник Див Пердах, Гру се явява на изявление, с цел да стане най-новият им член, само че нещата (меко казано) не протичат по най-хубавия за него метод. С неизменимите си помощници миньонитеначело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото, Гру открадва скъп камък, трансформирайки се в смъртен зложелател на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от непредвиден източник – самия Див Пердах,и открива, че даже и злодеите от време на време се нуждаят от малко помощ.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР