Кание Уест подари на съпругата си Ким Кардашян апартамент на

Кание Уест подари на съпругата си Ким Кардашян апартамент на ...

Кание продава подаръка на Ким.


Кание Уест подари на съпругата си Ким Кардашян апартамент на стойност 14 млн. долара за Коледа. Семейството обаче май не е доволно от покупката си и имотът отново е на пазара.

Жилището е било изненада за риалити звездата, но тя била възмутена от цената, макар да се намира в тузарски квартал в Маями и го накарала да го пусне в продажба. Кание щял да опита да се измъкне от договора за покупка с аргумента, че мястото ги правело мишена на папараците.

Запознати със ситуацията обаче твърдят, че това е напълно неоснователно, тъй като при преговорите за имота той е знаел, че е следван от папараци и че местонахождението на бъдещия му дом вече е публична тайна.

Говорителят на Уест коментира ситуацията по следния начин: „Нито една от спекулациите не е вярна. Ким и Кание заедно разгледаха имота, след като той ѝ го подари за Коледа и решиха, че мястото няма да им позволи да имат лично пространство и ще бъдат изложени на голямо папарашко внимание. Сега двамата търсят ваканционно жилище, което да им дава повече лично пространство“.

Източник: tialoto.bg