Кание Уест и супермоделът Ирина Шейк бяха забелязани във Франция,

...
Кание Уест и супермоделът Ирина Шейк бяха забелязани във Франция,
Коментари Харесай

Слуховете ще се окажат истината: Кание Уест и Ирина Шейк - заедно на ваканция във Франция

Кание Уест и супермоделът Ирина Шейк бяха видяни във Франция, където и двамата са на отмора, като по този метод задълбочиха провокираха клюки, че двамата са двойка. 

Британският таблоид Daily Mail разгласява фотоси, на които се вижда, че Ирина Шейк и рапърът са в първокласна вила в Прованс. Двамата не са сами, а с компания. Въпреки това съгласно източници на TMZ става въпрос за сантиментални връзки сред двете звезди. 

Папарашките фотоси от френската почивка не престават и двамата са били снимани и на разходка и отвън въпросната вила. 

Виж още: Най-известните Gen Z девойки, за които би трябвало да знаеш повече 

Източник на TMZ твърди, че Кание Уест е почнал да демонстрира интерес към моделката преди няколко седмици. " Кание е безапелационен човек ", разяснява въпросният източник, потвърждавайки, че рапърът и моделката са били дружно в Ню Йорк малко преди да заминат за Франция. Нещо повече - Ирина Шейк е във Франция по покана на Кание. " Те не се срещат публично, само че има интерес и от двете страни ".

Виж още: На крачка от гибелта: Machine Gun Kelly признателен, че Меган Фокс оживяла след първата им среща 

Insider напомня, че Ирина Шейк е взела участие във видео клип на Кание Уест през към този момент далечната 2010 година Става въпрос за Power, а през същата година рапърът я загатва и в песента си Christian Dior Denim Flow.

Самият Кание Уест се развежда с Ким Кардашиян. Двамата подадоха документи за това през февруари. Наскоро Кардашиян пък разгласява фотография от подновяването на клетвите им, като това единствено добави спекулациите, че тя надълбоко съжалява за разпадналата им се връзка. 

Виж още: Ким Кардашиян се назова " неуспех " и " загубенячка " поради развода! Какво пожела на Кание? 

Ирина Шейк пък завърши връзка с артиста Брадли Купър. Двамата бяха дружно 4 година и се разделиха през 2019 година Имат дъщеричка, Леа. Преди Купър пък моделката бе по отношение на футболиста Кристиано Роналдо.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР