Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори си взеха почивка

...
Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори си взеха почивка
Коментари Харесай

Кание Уест и Бианка Ченсори дадоха почивка на брака си

Кание Уест и брачната половинка му Бианка Ченсори си взеха отмора и от средата на октомври прекарват време настрана един от различен. Това оповестява The US Sun, базирайки се на източник, непосредствен до двойката.

Според вътрешния човек това решение е повлияно от скорошната интервенция на другари и родственици на Бианка . „ Семейството й в никакъв случай не се е считало за почитатели на Кание. Близките й се чудеха дали е взела вярното решение, като се е омъжила за него. Той е доста сложен за другарство както в работа, по този начин и в всекидневието, а Бианка беше един от най-търпеливите хора, с които си е имал работа. Тя се посвети напълно на него “, сподели събеседникът на изданието. Той добави, че въпреки рапърът да е „ доста по-щастлив и концентриран с Бианка “, връзката с него „ се отразила доста върху нея “, тъй като всички интензивно показват мнението си по този въпрос.
 
Kanye West and Bianca Censori 'split up after her friends stage an intervention'
— The Mirror (@DailyMirror)

Вътрешният човек също по този начин означи , че Уест в този момент е фокусиран върху основаването на нова музика в Саудитска Арабия с артиста и продуцента Ty Dollar $ign. Така че не е доста обезпокоен за брака си. „ Може би Ченсори ще се събере още веднъж с него, когато албумът му излезе, само че мисля, че е ясно, че фамилията и приятелите й се надяват на различен резултат “, сподели информаторът. Той добави, че главната грижа на Уест сега е за „ търси метод да продължи напред, откакто загуби доста връзки заради антисемитските си изявления предходната година “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР