Кание Уест е направил колосалното дарение от 10 милиона долара

...
Кание Уест е направил колосалното дарение от 10 милиона долара
Коментари Харесай

Кание Уест дари $10 млн. за вулканичен кратер

Кание Уест е направил колосалното подаяние от 10 милиона $ на фондацията Turrell Art за развиване на плана, който би трябвало да трансформира вулканичен кратер в обсерватория, написа "Монитор ".

Пред „ Уол стрийт джърнъл “ рапърът обясни, че дава тези пари, тъй като желае планът да бъде „ усетен и да му се радват за безконечни времена “.

През 70-те Турел стартира да работи върху латентен вулкан, който се намира в северна Аризона. От тогава той се пробва да трансформира кратера в обсерватория, като кръщава плана Roden Crater Project. Според уеб страницата на учения, планът е „ проведен като набор от изменяща се светлина. Турел се намесва в естествените форми на кратера Роден, който се състои от камери, пътеки, тунели и отвори към небето в и към повърхността на самия кратер “.

Припомняме, че неотдавна Кание Уест прояви за следващ път своята екстравагантност, като се отхвърли от присъединяване във фестивала Коачела, тъй като уредниците не могли да му обезпечат стремежи купол, под който да се изяви. Последният път, когато рапърът е взел участие в музикалното събитие е бил през 2011-та.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР