кани всички търсещи мечтаното жилище на Ден на отворени врати“.

...
кани всички търсещи мечтаното жилище на Ден на отворени врати“.
Коментари Харесай

Royal Garden посреща пловдивчани в “Ден на отворени врати“

кани всички търсещи мечтаното жилище на „ Ден на отворени порти “. Той ще се организира на 08  април 2023 година, от 10 до 18 часа в комерсиалния офис на компанията-инвеститор който се намира в непосредствена непосредственост до комплекса, на бул. „ Свобода “ 65А на партера в
Прочетете още
По време на самодейността комерсиалните консултанти ще показват подробна информация както за лимитирания брой жилища, останали за продажба в комплекса, по този начин и за всички преимущества към построяването на жилищния парк. Вече приключените здания 1 и 2 на Royal Garden са отличени със специфична премия „ Сграда на годината “ и са изцяло продадени, само че породи големия интерес, сега се построяват здания 3 и 4, които са с Акт 14 и се чака да бъдат приключени в края на актуалната година. От компанията-инвеститор оповестяват още, че всеки резервирал апартамент в деня на отворени порти ще получи и специфичен бонус – гратис потребление на под земята гараж за половин година,  в допълнение улеснение за всеки при нанасяне в новото жилище.

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив. Той се намира в квартал „ Отдих и просвета “, на място с новоизградена инфраструктура, чудесно поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни уреди. Всичко това откроява региона като привлекателна среда за живот, което в композиция с останалите преимущества на плана, го трансформират в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив. 

Сгради 3 и 4 на Royal Garden се построяват според най-високите стандарти за модерно строителство, като в неговата реализация са заложени материали от най-голям клас на международни марки и новаторски решения за основаване на първокласна, уравновесена и здравословна среда за живот. В реализацията му се употребяват ефикасни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL.

Избрана e висок клас алуминиева дограма Schüco AW CT 72, която е новаторско решение с уравновесено съответствие сред грациозен дизайн, тесни ширини на профила и невисок коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна успеваемост и комфорт във всеки апартамент. Заложено е в допълнение окабеляване за „ интелигентен дом “. Ще бъде построена система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е плануван монтаж на сензори за вода като част от системата за предварителна защита от наводнения. Подсигурено е отопление от Топлоелектрическа централа, като за дистрибуцията на топла вода ще бъде построена централна система от абонатната за всяка постройка и спомагателна опция за зареждане с самостоятелни бойлери.

Концепцията на Royal Garden се основава върху основаването на изискана и уравновесена среда, сплотяваща изчистени форми и земни тонове, с цел да сътвори чувство за успокоение и естетика. Сградите са ситуирани по този начин, че да основат оптимално вътрешно пространство, оформящо огромна градина. Залага се на градивни решения, които да обезпечат на жилищата оптимален шир и осветеност, и пространства с прави форми, с впечатляваща светла височина от 2,85 м. Обширните тераси в премиум жилищата се трансформират в обичано място на своите жители предоставящо красиви гледки.

Интериорът на общите елементи залага на изчистени форми и на съвременно лъчение. Всеки вход се осъществя по дизайнерски план и впечатлява с визията си и чувството за разкош и комфорт още при влизането в постройките.

Жилищният парк на „ Галакси Инвестмънт Груп “ е комплекс от затворен вид, предлагащ и редица други улеснения, които способстват за уредения метод на живот на своите жители. Сред тях са 24-часова защита с следен достъп, видеонаблюдение, професионална поддръжка, обезпечени паркоместа и места за зареждане на електрически автомобили.



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР