Канев твърди, че са ангажирани голям брой офицери от службите

...
Канев твърди, че са ангажирани голям брой офицери от службите
Коментари Харесай

Честито! Владимир Путин Стана Баща На Близнаци! Ето Коя Е Младата Майка!

Канев твърди, че са ангажирани огромен брой офицери от службите за сигурност, които прегледали цялото родилно поделение и изхвърлили половината личен състав от там. „ Половината чиновници от отделението бяха изведени. Лекар от Италия и учен от медицинския център изродиха децата. „ Алина роди две момчета и трябваше да й създадем цезарово сечение “, споделя още лекарят.

Интересно е, че новината за близнаците е оповестена на 12 май от портала Dom2Life, който е следен от Александър Карманов, непосредствен с олигарха Аркадий Ротенбург, който е един от най-старите другари на Путин.

Новината за раждането на близнаците обаче е единствено един от слуховете към Алина. През последните години тя постоянно приказва за това има ли деца, само че не и за връзките си с Путин.

Тайната първа дама на Русия за последно се появи през октомври предходната година, когато пази докторска теза за образованието на гимнастика при деца в предучилищна възраст. За последно, тя е виждана с 3-годишно момче, за което се счита, че е родила от Путин, преди три години в частна клиника в Швейцария.

Самият Владимир Путин импровизирано удостовери слуховете, че има жена в живота му, когато по време на годишното си тв послание към нацията призна, че е привързан. Той обаче не разяснява коя е дамата до него. „ Мен ме обичат и аз обичам “, сподели тогава президентът на Русия. От първата си брачна половинка — Людмила, президентът има две дъщери — Мария и Екатерина, чийто живот също се пази в загадка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР