Кандидатурата за нов главен секретар на МВР ще бъде обсъдена

...
Кандидатурата за нов главен секретар на МВР ще бъде обсъдена
Коментари Харесай

Премиерът: Кандидатурата за нов главен секретар на МВР ще се обсъди с президента

Кандидатурата за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи ще бъде разисквана първо с президента Румен Радев. Това сподели пред публицисти в Габрово министър председателят Бойко Борисов. По думите му системата има потребност от успокоение. Той съобщи още, че ще предложи няколко имена и едвам откакто ги разиска с президента, ще бъде пристъпено към нужните по закон процедури за назначението му.


Премиерът Бойко Борисов съобщи, че системата на Министерство на вътрешните работи има потребност от успокоение и професионализъм и изрази увереност, че и президентът Румен Радев ще подходи държавнически към избора на нов основен секретар.
Бойко Борисов, министър-председател: Човека или хора, които ще му предложа като разновидности, са и в този момент положителни експерти, управляват огромни структури и не би трябвало никоя от тях да пробуксува, в случай че бъде отказано съгласуването.
В Габрово министър председателят откри ново дружество за ловно и спортно оръжие, чието строителство стартира предходната година, а инвестицията е за близо 15 милиона лв., а броят на чиновниците в завода е повишен със 17 на 100.

Министър-председателят уточни, че ниските налози в България, ремонтите и градежите на пътища притеглят от ден на ден непознатите вложители и по този начин страната ни става конкурентноспособна.

По време на визитата си в града министър председателят инспектира и градежа на обходния път.
Бойко Борисов, министър-председател: Ще съумеем тежкия трафик сред Южна и Северна България да го проведем отсам. Мащабно строителство, огромно строителство, съвременно строителство. Много съм удовлетворен от напредъка на тунелите.
Борисов посети и новостроящ се храм в квартал " Младост " в града. Той се строи напълно с дарения, а министър председателят даде обещание 300 000 лв. от държавния бюджет за довършването му.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР