Кандидатурата на Ангел Джамбазки е много силна. За 4 години

...
Кандидатурата на Ангел Джамбазки е много силна. За 4 години
Коментари Харесай

Кандидатурата на Джамбазки за кмет е много силна, убеден Контрера

Кандидатурата на Ангел Джамбазки е доста мощна. За 4 години в общинския съвет съм работил правилно с групата на ГЕРБ и от наша страна няма да има черна акция. Това съобщи в студиото на Нова телевизия общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера по отношение на новината, че евродепутатът Ангел Джамбазки влиза в борбата за София.

Според него кандидатурата му не е по никакъв начин неприятна на основа на останалите претенденти за кметове. На 27 октовмри ще си проличи дали сме били прави или не, безапелационен беше Контрера.

По думите му не е наложително балотажът да бъде сред Фандъкова и Манолова. Идеята на Вътрешна македонска революционна организация е да се бори до край и да имат кмет на София.

Той е сигурен, че градът ще се трансформира доста в идващите 4 години. Нека в разгръщането на предизборната акцията да разберем коя стратегия е по-близка до нашата - дали тази на Фандъкова или на Манолова, уточни Контрера.

Във връзка с предварителното освобождение на Полфрийман Контрера съобщи, че това е гаф и доста гнусна храчка, която арбитър Калпакчиев е излпюл в лицето на хората.

Според него решението на съда е цинично, а в претекстовете си е имало всичко всичко друго, само че не и право. Очевидно този наказан не се е поправил и няма по какъв начин да бъде пуснат, уточни Контрера.

Няма по какъв начин да бъде пуснат човек, който има избрани дефицити и не изпитва особена виновност от това, което е направил, акцентира общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Контрера е на мнение, че този човек не се е поправил и няма място да бъде пускан на открито. По думите му няма правдивост и предварителното освобождение на Полфрийман е нападение против справедливостта.

Политиците не би трябвало да се месят в правосъдната система, прикани той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР