Кандидатстването е до 25 януари. За да се подготвят за

...
Кандидатстването е до 25 януари. За да се подготвят за
Коментари Харесай

Отворен е приемът за Telerik Academy Alpha с Java за кариерен старт в ИТ

Кандидатстването е до 25 януари. За да се приготвят за входния изпит, претендентите могат да вземат участие в безвъзмездни работилници по програмиране за начинаещи и кариерно събитие
Телерик Академия разгласи през днешния ден, че отваря приема за 6месечната стратегия Telerik Academy Alpha с Java, която приготвя участниците за кариерен старт в региона на програмирането. Крайният период за кандидатстване е 25 януари 2019 година, а образованието стартира на 25 февруари.

Програмата дава практическо образование по програмиране с фокус върху търсените от бизнеса умения и един от най-популярните програмни езици в света – Java. Обученията се организират от софтуерни трейнъри с дълготраен опит в ИТ промишлеността и в среда близка до работната. Така участниците построяват задълбочени софтуерни умения, като работят по действителни планове, заложени от водещи софтуерни компании – сътрудници на Телерик Академия. Обучението подчертава също върху развиването на информационните и личностните умения на участниците и тяхната подготовка за кандидатстване и започване на работа.
Telerik Academy Alpha с Java
Приемът в програмата включва три съществени стадия: подаване на кандидатура през уеб страницата на Телерик Академия до 25 януари, подготовка и явяване на присъствен входен изпит по основи на програмирането с Java или различен език по желание и прекосяване на онлайн когнитивен тест.

За да подкрепи кариерната ориентировка и подготовката на искащите да се осъществят в ИТ бранша за входния изпит, Телерик Академия провежда кариерно събитие и безвъзмездни работилници по програмиране през декември и януари. Участието изисква регистрация на уеб страницата на Телерик Академия.
Кариерна вечер
На 12 декември от 19:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия ще се състои събитието „ Как да стартираш кариера с Java “. Кариерната вечер ще запознае участниците с опциите за професионална реализация с Java и уменията и качествата, които софтуерните компании търсят в младшите софтуерни експерти. Посетителите ще схванат повече за програмата Telerik Academy Alpha и ще се срещнат с нейни ученици, работещи в ИТ промишлеността. Безплатни работилници за начинаещи За хората с малко или никакъв опит в региона на програмирането Телерик Академия провежда безвъзмездни на практика работилници.

Те ще се проведат на 19 декември, 9, 16 и 23 януари от 18:30 до 20:30 ч. в Телерик Академия и ще приготвят участниците за кандидатстване в професионалната стратегия. Работилниците следват сполучливия в световен мащаб модел на обърнатата класна стая, където подготовката се прави у дома, а дискутирането на действителни проблеми – в образователната зала. С помощта на специфична селекция от онлайн материали участниците ще могат отдалечено – в комфортно за тях време и със лично движение, да усвоят базови тематики и тестват уменията си преди всяка среща. На място те ще получат скъпи препоръки и противоположна връзка по решените задания от софтуерните трейнъри на Телерик Академия.
Съобщение за медиите

„ Започвайки да се занимават с програмиране, хората се изправят пред напълно нов метод на мислене и задания, които от време на време не могат да решат сами. Това може да ги демотивира и даже откаже, макар че имат сериозен капацитет. Затова въведохме присъствени работилници за начинаещи, с които да ги подпомогнем. Като отделят приблизително по 5 часа седмично за самоподготовка – гледат видеата и вземат решение дилемите, които сме подбрали, и по-късно посещават работилниците ни – участниците обезпечено ще изградят базови знания по програмиране и ще се приготвят за входния изпит в Telerik Academy Alpha “, разяснява Михаил Вълков, шеф „ Технологично образование “ в Телерик Академия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР