Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО - доц. Милен Михов и Мария

...
Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО - доц. Милен Михов и Мария
Коментари Харесай

Кандидатпрезидентската двойка на ВМРО се регистрира в ЦИК

Кандидатпрезидентската двойка на Вътрешна македонска революционна организация - доцент Милен Михов и Мария Цветкова, се записва в ЦИК.

„ Ние ще сме гаранция за държавния суверенитет и за правата всички българи по света “, съобщи доцент Михов.

Той добави, че дружно с Мария Цветкова ще отстояват единствено и само българския интерес както във външната политика, по този начин и в енергетиката, и в политиката във връзка с Северна Македония и Западните Балкани.

Кандидатите бяха показани пред медиите от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

„ Водещото при нашата кандидатпрезидентска двойка е, че те ще сплотяват, а няма да разединяват. Те не се крият зад инициативни комитети. Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са патриоти с почтена биография, които ще слагат политиките на Вътрешна македонска революционна организация, които отстояваме от години. Ще се опитаме да наложим тематиката за смяна на Конституцията, за смяна на президентските пълномощия “, съобщи Каракачанов.

На въпрос за позицията на Великотърновския университет по отношение на доцент Михов Красимир Каракачанов отговори: „ Видяхте ли автограф под вчерашната позиция? Нямаше. Как се назовава нещо без автограф? Анонимен донос. По Закона за висшето обучение има три форми на ръководство - Общо заседание, Академичен съвет и ректор. Но писмото не е подписано от нито един от тези субекти. “

Самият доцент Михов изясни, че е бил уволнен в първия работен на тази образователна година поради уронване на престижа.

„ Единият аргумент на ректора е, че като народен представител съм пуснал сигнал до основния прокурор за непозволено образование на италианските студенти. Прокуратурата е свършила работата си и доколкото знам сигналът е признат и ще отиде в съда. Моето деяние като народен представител няма общо с уронването на престижа “, изясни Милен Михов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР