Кандидатката на демократите за вицепрезидент на САЩ Камала Харис е

...
Кандидатката на демократите за вицепрезидент на САЩ Камала Харис е
Коментари Харесай

Камала Харис печели вицепрезидентския дебат според участници в анкета

Кандидатката на демократите за вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис е спечелила снощния ефирен избирателен спор с вицепрезидента републиканец Майк Пенс, сочи допитване на Ес Ес Ар Ес по поръчка на Си Ен Ен, съобщи ТАСС.

Анкетата е осъществена измежду 609 регистрирани гласоподаватели, които са гледали дебата. 59 % от тях считат, че Харис е победила, а 38 % считат, че е спечелил Пенс.

Освен това 65 % от запитаните споделят, че Пенс е задоволително дипломиран да извършва и отговорностите на президент на Съединени американски щати. На същото мнение за Харис са 63 %, добавя Българска телеграфна агенция.

Си Ен Ен заяви, че Пенс и Харис са говорили на процедура еднообразно дълго по време на траялия 90 минути спор. Пенс е приказвал 36 минути и 27 секунди, а Харис - 36 минути и 24 секунди.

И двамата участници в дебата са нарушили правилото да не прекъсват съперника по време на отговор на въпрос от водещия. Пенс е прекъснал Харис 16 пъти и е отправял нападки към нея 93 пъти, а Харис е прекъснала Пенс 9 пъти и го е атакувала 84 пъти.

По оценка на Си Ен Ен и Ен Би Си Пенс и Харис са се държали надалеч по-учтиво между тях, в сравнение с претендентите за президент Доналд Тръмп и Джо Байдън на първия им спор предходната седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР