Кандидатите за Столични общински съветници на АБВ и независимият кандидат

...
Кандидатите за Столични общински съветници на АБВ и независимият кандидат
Коментари Харесай

Ивайло Калфин и Мая Манолова се обединиха в обща битка срещу корупцията в управлението на столицата

Кандидатите за Столични общински съветници на АБВ и самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова се сплотиха в обща борба против корупцията в ръководството на столицата. Това стана по време на приемната за жители на лидера на листата на АБВ Ивайло Калфин, предават от пресцентъра на АБВ.

Тази вечер Калфин и претендентите за общински съветници от Алтернатива за българско възобновление затвориха признака на корупцията - фигура на октопод, който от години е пуснал пипалата си на всички места в ръководството на града.



Акцията на партията е ориентирана против пороците във властта, които от десетилетия спъват развиването на града.

„ Целта ни е да покажем, че с ограниченията, които сме планували, които ще предприемем, октоподът ще е към този момент затворен и ще на мястото си на дъното на морето, където не може да се занимава повече с въпросите на София.

Всички тематики, значими за всекидневието на столичани, би трябвало да се вземат решение без наличието на пипала, които да пречат на прозрачността на политиката. Ние ще работим за почтено ръководство на обществените финанси, за това жителите да знаят по какъв начин се изразходват парите на София.



Целта ни е градът ни да стане по-различен, по-честен.

Надявам се, че претендентът за кмет на столицата Мая Манолова ще поддържа нашите оферти “, съобщи лидерът на листата на Политическа партия АБВ за СОС Ивайло Калфин.
В отговор Мая Манолова съобщи: „ За страдание сега корупцията е на всички места в Столична община - от публичните поръчки за десетки милиони лв., до опцията да запишеш дете в детска градина.



Корупцията няма цвят. Затова с нея би трябвало да се борят всички, без значение дали са партийни или безпартийни. Подкрепям предложенията на АБВ за битка с корупцията.

И в моята стратегия са включени доста ограничения за изсветляване на бюджета. Всеки жител ще може да следи в действително време всеки разход на Столична община, да го управлява “.

Манолова поддържа концепцията на АБВ за основаване на особено звено за надзор по този начин, че в действителност да има ефикасен метод да се следи, по какъв начин се харчат парите на жителите.



Всеки който желае да се опълчи на корупцията, да промени порочния метод на ръководство на София, да живее в един по-хубав, по-чист, по-европейски град, може да поддържа листата за СОС на АБВ с номер 14 и номинацията на Мая Манолова за кмет на града с номер 75.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР