Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС във Варна Таня Петрова,

...
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС във Варна Таня Петрова,
Коментари Харесай

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС представиха програмата на коалицията в селата Блъсково и Бозвелийско

 Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС във Варна Таня Петрова, адв.Бранимир Балачев и Ивайло Илиев се срещнаха с хората в селата Блъсково и Бозвелийско, община Провадия.

Те показаха пред тях програмата на коалиция ГЕРБ-СДС по отношение на дребните обитаеми места, развиване на пътната и просветителната инфраструктура в тях в идните четири години, промените в правораздаването, какво ще е действителното нарастване на приходи и пенсии, какъв брой средства от Брутният вътрешен продукт се плануват за обучение и опазване на здравето.

Бяха посочени осъществените планове от кабинета " Борисов 3 " на територията на община Провадия. В село Блъсково хората благодариха на Таня Петрова, народен представител в 44-тото Народно събрание, която е съдействала за преобразяване на главното учебно заведение " Св.Св.Кирил и Методий " в обединено/ за учениците от Блъсково и Кипра/, от което завършващите излизат на пазара на труда с тапия за професионална подготовка или могат да продължат образованието си в Провадия или във Варна.

В най-голямото село в община Провадия Бозвелийско претендентът на ГЕРБ Иван Параскевов завоюва на първи тур с разгромяваща победа частичните локални избори предходната есен и хората показаха задоволството си от направените промени за по-добра витална среда. Срещите, към които имаше огромен интерес, бяха проведени при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения от общинския началник на ГЕРБ-Провадия и ръководител на локалния парламент Димо Димов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР