Кандидатите за място във финалния Мастърс в Лондон в края

...
Кандидатите за място във финалния Мастърс в Лондон в края
Коментари Харесай

Чилич и Гофен продължават мощно напред в Токио

Кандидатите за място във финалния Мастърс в Лондон в края на годината Марин Чилич и Давид Гофен усилиха възможностите си, откакто се класираха на полуфинал на шампионата по тенис в Токио.

Чилич, който беше финалист на Уимбълдън през този сезон против Роджър Федерер, отнесе американеца Райън Харисън с с 6:2, 6:0. Гофен, който пък предходната седмица завоюва купа в Азия, отстрани французина Ришар Гаске със 7:5, 6:2.

Гофен ще играе на полуфинала на Ариаке Колизеум против аржентинеца Диего Шварцман, който победи Стив Джонсън от Съединени американски щати с 6:0, 7:5. В първия сет белгийският играч изоставаше с 2:5 против Гаске и направи същински поврат, като завоюва 10 от идващите 11 гейма и срещата за общо 90 минути. Прогнозите за дъжд след обяд се сбъднаха и след сухите дни се наложи да бъде пуснат покрива при резултат 3:2 за Гаске в първия сет.

Чилич, който е лидер в главната скица, нямаше никакви проблеми с Харисън и завоюва за 54 минути, като за последно даде гейм на съперника при 4:2. Негов съперник в последното затруднение преди финала ще бъде Адриен Манарино от Франция, който спря локалния любим Юичи Сугита с 6:2, 6:4./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР