Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Това

...
Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага кандидатите за министерски позиции, обяви Цветанов

Кандидатите за министерските позиции ще бъдат препоръчани от ГЕРБ . Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Цветанов означи, че въпрос на диалози е дали ще бъдат признати оставките на министрите.

Силата на ГЕРБ е, че в такива моменти може да поема политическа отговорност, посочи той.

" Вече окончателното решение ще бъде взето, откакто в Народното събрание бъдат импортирани оставките. Миналата седмица имахме много градивен диалог с съдружните ни сътрудници, като чакам на следващия ден да надградим постигнатото. Всички ние би трябвало да формираме политическите си решения си въз основата на груповата воля в обединението ", акцентира Цветанов.

Според него медиите не са мястото, от което участниците в обединението би трябвало да оповестяват какви са техните персонални упования и желания.

" Бих се радвал, в случай че нашите сътрудници от " Обединени патриоти " имат единна позиция. Ние постоянно сме се съобразявали с техните решения ", разясни Цветан Цветанов.

 Оставките на Радев, Московски и Нанков са прибързани, има вяра Каракачанов
Оставките на Радев, Московски и Нанков са прибързани, има вяра Каракачанов

Тримата министри правят добре работата с

На въпроса какви качества би трябвало да имат новите претенденти за министерските постове, Цветанов разяснява: " Това би трябвало да са хора с безспорни професионални качества, с професионална тежест и да бъдат ангажирани с осъществяването на управническата стратегия на ГЕРБ и " Обединени патриоти ".

Припомняме, в края на предишния месец Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев подадоха оставка. Така тримата желаят да поемат отговорност за трагичната злополука край Своге, лишила 17 живота .

 Нанков, Московски и Радев подадоха оставки Обновена
Нанков, Московски и Радев подадоха оставки

Като акт на морална и политическа отговорност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР