Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Дали

...
Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ. Дали
Коментари Харесай

Цветанов: Кандидатите за нови министри ще бъдат предложени от ГЕРБ

Кандидатите за министерските позиции ще бъдат препоръчани от ГЕРБ. Дали ще бъдат признати оставките на министрите е въпрос на диалози, съобщи зам.-председателят на партията Цветан Цветанов при посещенито си в село Грашево.
Цветанов: Ще подкрепим оставките, на съдружния съвет ще решим какъв брой ще са те Той е безапелационен, че държавното управление остава устойчиво
„ Вече окончателното решение ще бъде взето откакто в Народното събрание бъдат импортирани оставките. Миналата седмица имахме много градивен диалог с съдружните ни сътрудници, като чакам на следващия ден да надградим постигнатото. Всички ние би трябвало да формираме политическите си решения си въз основата на груповата воля в обединението “, акцентира Цветанов, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационен, че не медиите са мястото, от което участниците в обединението би трябвало да оповестяват какви са техните персонални упования и желания.

„ Бих се радвал, в случай че нашите сътрудници от „ Обединени патриоти “ имат единна позиция. Ние постоянно сме се съобразявали с техните решения “, означи Цветан Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР