Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей

...
Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей
Коментари Харесай

Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова присъстваха на курбан за здраве и успех

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков и Йоана Йончева-Фильова участваха на курбан за здраве и триумф, проведен от ГЕРБ-Искър.

В събитието участваха и народните представители от ГЕРБ Евгения Алексиева и Валентин Радев, районният началник на ГЕРБ-Искър и общински консултант Лорита Радева, кметът на регион „ Искър “ Ивайло Цеков и представители на районната организация на ГЕРБ-Искър.

Курбанът беше осветлен в храма „ Преподобни Наум Охридски “ в парк „ Езерото “ в ж.к. „ Дружба-1 “. Едновременно с курбана в храма, в парк „ Езерото “, по самодейност на ГЕРБ-Искър, беше проведен и празник - „ България в обединена Европа “, по време на който дребни и огромни спортуваха – играха волейбол и бадминтон. За положителното празнично въодушевление се погрижиха млади реализатори на национални танци и националната певица Валентина Шерденкова.





Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и представители на структурата в региона разговаряха с поданици и посетители на регион „ Искър “ по време на празника, а членове на районната организация раздадоха флаери и плакати с листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евроизборите и показаха участниците в нея.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР