Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Ева Майдел

...
Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Ева Майдел
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с екипа на голямо предприятие в Пловдив

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха в Пловдив с екипа на водещо дружество за обработка на месо и произвеждане на салами.

„ Повишаването на приходите и виталния стандарт, на обществените придобивки и възстановяване на градската среда е една от главните ни тематики в предизборната акция. Стандартът на живот обаче не се покачва с решение на някоя партия или госпожа, която непременно желае да завоюва изборите, а с работа и стопанска система. За по-високи заплати е значимо да има повече износ за европейския пазар. Наша огромна цел е да работим по този начин, че младежите да намерят своята добра вероятност в България, а да не потеглят на открито “, съобщи Андрей Ковачев. Той добави, че със своите мощни позиции в Европейския парламент ГЕРБ е поръчител за европейската взаимност. Като образец уточни, че в поддръжка на българското опазване на здравето с европейски средства следва да бъдат закупени 400 нови коли за спешна помощ и ремонтирани 237 незабавни медицински центрове.

„ В ГЕРБ знаем, че макар положителните резултати и прогнози за стопанската система постоянно можем да реализираме и още. Всяко евро от европейските средства способства за повишението на приходите и стандарта на живот. Българските бизнесмени потвърждават, че Европа е най-хубавото място за развиване за техния бизнес “, акцентира Ева Майдел.

„ За нас е значимо Европа да доближи до всеки български жител. В идващия бюджет на Европейски Съюз до 2027 година защитихме повече пари за България, само че те не извират от някакъв извор, нито се появяват от въздуха или с магическа пръчка. Всички евродепутати от ГЕРБ работихме доста за това “, безапелационна е Ева Майдел.

„ Колкото и някои да преиначават нещата, чистата истина е, че бизнесът в България потегли. За да се трансформират нещата към още по-добро, всички хора би трябвало да вървят на избори и да гласоподават “, счита притежателят на предприятието Константин Гаврилов. В момента той уголемява бизнеса, като с частни средства и европейска помощ построява нова индустриална база върху повърхност от 7 декара.

Андрей Ковачев и Ева Майдел приканиха на 26 май гласоподавателите да поддържат с №12 листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, защото това ще разреши България да притегли още повече вложения и по-бързо да се увеличи виталният стандарт.

На срещата участваха националният представител от ГЕРБ - Пловдив инж. Атанас Ташков и ръководителят на партията в пловдивския регион „ Централен “ и кмет на региона Георги Стаменов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР