Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и СДС за

...
Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и СДС за
Коментари Харесай

Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май

Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май 2019 година (понеделник). Те ще бъдат съпроводени от Пламен Нунев – регионален координатор на ГЕРБ – Русе и депутат и неговите сътрудници Светлана Ангелова и Андриан Райков.

От 9.00 часа претендентите за евродепутати ще посетят град Сливо поле /Община Сливо поле/, като ще се срещнат с кмета на Общината Валентин Атанасов и екипа му, както и с жители на площад „ Демокрация “ № 1.

От 10 часа Майдел и Новаков ще участват на тържествена света литургия и курбан в село Ряхово /Община Сливо поле/. Събитието ще се състои в храма „ Свети Георги “ в обитаемото място. Кандидатите за евродепутати ще участват на честванията във връзка празника на Русе.

В 11 часа те ще бъдат пред така наречен „ Часовник “ до Съдебната палата и на площад „ Княз Александър Батенберг “, където ще се насладят на музикални етюди в осъществяване на възпитаници от НУИ „ Проф. Веселин Стоянов “ – Русе.

В 12 часа на площад „ Княз Александър Батенберг “ двамата ще поднесат венец и цветя пред Паметника на починалите в сръбско – българската война на площад „ Княз Александър Батенберг “.

В 13.30 часа стартира визитата на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в русенския авто производител Sin Cars, намиращ се на бул. „ Трети Март “ № 56.

В 15 часа Ева Майдел и Андрей Новаков ще създадат обзор на изграждащите се спортна и стрийт фитнес площадки в село Копривец /Община Бяла/.

От 17 часа ще се организира среща с поданици на град Бяла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР