Кандидатите за евродепутати д-р Иво Ралчовски и Асим Адемов, бившият

...
Кандидатите за евродепутати д-р Иво Ралчовски и Асим Адемов, бившият
Коментари Харесай

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ откриха спортна площадка и ремонтирана спортна зала в Згориград

Кандидатите за евродепутати доктор Иво Ралчовски и Асим Адемов, някогашният евродепутат Владимир Уручев, регионалният координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова и кметът на община Враца Калин Каменов участваха в откриването на новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала във врачанското село Згориград. Те бяха посрещнати от кмета на обитаемото място Асен Петров.
„ Згориград е прелестно село в полите на Врачанския Балкан, с обичаи в спорта. Радвам се, че откриваме точно състезателен обект и поисквам отсам да излизат все по-титулувани състезатели. Има прелестни планове, осъществяването на които надали би било допустимо без европейската взаимност и без голямата помощ на българското държавно управление и особено на министър Аврамова с нейната безрезервност към Северозапада. На 26 май дано дружно реализираме заслужен резултат, който би ни дал опцията да продължим сполучливите политики на ГЕРБ като член на най-голямото европейско семейство – това на Европейската национална партия “, сподели претендентът за евродепутат доктор Иво Ралчовски.
„ Преди повече от една година физкултурният салон в обитаемото място бе в извънредно тежко положение. С поддръжката на изпълнителната власт, постройката бе изцяло възобновена, а в дворното пространство се построи спортна площадка с изкуствена настилка”, съобщи кметът Калин Каменов.
Кметът на Згориград Асен Петров благодари на министър Петя Аврамова, на държавното управление и кмета на Враца Калин Каменов. Средствата за обновяването на игрището и спортната зала са на стойност 299 418 лева и са обезпечени с Постановление на Министерски съвет. Спортната площадка е положена нова асфалтова настилка, инсталирана е еластична мрежа, а теренът е с изкуствена трева. Поставени са нови футболни порти и е инсталирано осветяване. Старата спортна зала в Згориград е напълно преобразена. Основно са ремонтиран фасадата, покривната структура, първият и вторият етаж на постройката. Подменени са електрическата и ВиК инсталациите, а пространствата са с нови порти и настилки.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР