Кандидатите за депутати в парламента на Косово Дардан Моличай от

...
Кандидатите за депутати в парламента на Косово Дардан Моличай от
Коментари Харесай

Кандидат-депутати в Косово се сбиха след телевизионен дебат

Кандидатите за депутати в Народното събрание на Косово Дардан Моличай от Социалдемократическата партия и Хаки Абази от „ Самоопределение ” се сбиха след присъединяване си в телевизионното предаване „ Пресинг ”, оповестява електронното издание ИНА.
Водещият дебатите Леонард Керчуку разгласи, че по време на предаването двамата политици са си разменили обиди, които по-късно прераснала във физическа разпра. Той изрази страдание за случилото се и акцентира, че „ бандитите нямат място в телевизионните диспути ”.
Моличай е някогашен общоприет секретар на „ Самоопределение ” и откакто я напусна, с още 12 депутати образуваха Социалдемократическата партия на Косово.
Абази се причисли към „ Самоопределение ” преди няколко седмици, като преди този момент беше шеф на фондация „ Рокфелер ” в Косово. Той съобщи, че е бил атакуван от Моличай и антуража му, до момента в който се разхождал по коридора със собствен помощник.
Последва реакция и на „ Самоопределение ”. „ Мафиотските банди, завладяли страната, се опасяват от настъпващата смяна и правдивост, които ще бъдат открити от „ Самоопределение ”, се споделя в изказване на партията.
От там акцентират, че обществото не заслужава толкоз ниско равнище на полемика, а Косово не заслужава това ниско равнище на посланичество. Призовава се полицията да предприеме нужните дейности против тях, а ЦИК „ да отстрани тези насилници от листата ” с претенденти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР