Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на ГЕРБ

...
Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Мария Габриел и Емил Радев поздравиха жителите на Владиславово за празника на варненския район

Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел и Емил Радев бяха измежду гостите на тържеството, с което регион „ Владислав Варненчик “ празнува своя празник. Навръх 21-ми май - Деня на светите равноапостоли Константин и Елена, в местността Ментеше бе отслужен водосвет, след което се състоя празничен концерт. Своитe пожелания за здраве и благоденствие сервира кметът на региона Николай Костадинов.

„ Благодаря за поканата да бъдем част от този прекрасен християнски празник, когато почитаме Св. Св. Константин и Елена ”, съобщи Мария Габриел и пожела светите равноапостоли да закрилят всички и да подаряват жителите и гостите на Владиславово със здраве и сили. „ Гордеем се с християнските ни полезности, които са ни създали непреклонен през вековете народ. Всички самодейци съхраняват нашето необикновено културно благосъстояние.

Благодаря на по-възрастните, които ни карат да усещаме живи тези обичаи, а на най-малките, че ги претворяват в сегашното ”, сподели в приветствието си българският еврокомисар Мария Габриел, която е и лидер на лисатата на ГЕРБ за евроизборите.

Варненският представител в Европейския парламент Емил Радев също приветства самодейните сформира и ги поздрави за мощния български дух, който носят. Сред гостите на празника бяха още националният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Владимир Вълев и общинските съветници Марица Гърдева и Николай Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР