Кандидатирайки се за кмет на София не предавам избирателите си.

...
Кандидатирайки се за кмет на София не предавам избирателите си.
Коментари Харесай

Джамбазки за циганските гета: Ще бъдат премахнати, ако ще да ги е построил хан Аспарух

Кандидатирайки се за кмет на София не предавам гласоподавателите си. Винаги съм бил уверен български патриот, родолюбец и националист. Това сподели пред bTV претендентът за кметския пост в столицата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Той се ангажира непрекъснато в рейсовете да има контрольори, с цел да не може някои хора да си купуват билети, а други не, визирайки ромите.

"Причината да се кандидатирам за кмет е да реша точно този проблем. Зад гърба на контрольора би трябвало да има общинска полиция и когато безсъвестен жител реши да не си заплати билет, на идната спирка да бъде свален, да го закарат в поделението на Министерство на вътрешните работи в Кубратово да плеви градинката ", съобщи Джамбазки.

За да се случи това обаче е належащо общинските служители на реда да станат най-малко 200, защото сега те са към 100 души.

„ Те могат да бъдат привлечени, да вземем за пример, с общински жилища, обществени придобивки и други”, добави Ангел Джамбазки.

Незаконните ромски махали в София

"Незаконните ромски постройки ще бъдат отстранени, в случай че ще да ги е построил хан Аспарух ", съобщи Джамбазки.

"Тези в „ Баталова воденица”, Виетнамски общежития и „ Захарна фабрика” основават голям проблем на хората, които живеят до тях. Те са разплодник на заболявания, престъпни действия, проституция и милостиня ", добави той.

Мръсният въздух в София

"Два са главните замърсители в столицата. Единият - точно тези махали, които ще бъдат отстранени. Другият – неизправните коли. Контролът върху пунктовете за инспекция би трябвало да се затегне”, на мнение е Ангел Джамбазки.

Според него би трябвало да се продължи и газификацията на града, както и да не се позволява банкрутът на „ Топлофикация”. За да не банкрутира сдружението, то би трябвало да бъде преструктурирано, на мнение е претендентът за кмет на София.

"Трябва да се раздели на произвеждане на силата и на разпространяването й. Да се вкарат отвесните щрангове и самостоятелните уреди, с цел да се върне доверието в „ Топлофикация”, както и да се отстрани такса „ Сградна инсталация”, изясни още Джамбазки.

"Категорично срещу сме приватизацията на „ Топлофикация” в този миг, тъй като допускам сенчести ползи на човек, който желае да я купи, с цел да я ликвидира. Това не би трябвало да се допуска”, съобщи Джамбазки.

Като различен огромен замърсител той уточни пернишкият тец, където „ се горят всевъзможни боклуци”.

Презастрояването в София

„ Против съм да се стопират планове по политически аргументи, откакто към този момент е почнало строителството”, съобщи Ангел Джамбазки.

Той даде образец със спрян градеж на висока постройка в София, който стана абсурден в обществото. В същото време обаче продължава да се строи висока постройка в идеалния център на столицата – на площад „ Македония”.

„ Тя ще засенчи всички околни здания и ще хвърли сянка върху една от най-красивите здания в София – Министерството на земеделието. Каква е разликата сред двете и за какво едната постройка продължава да се строи, а другата не. Какъв е този лобизъм на парче?”, попита Джамбазки.

Общественият ред и сигурността в София

„ Нужни са повече камери, защото сега те са незадоволителни. Друг проблем е и че санкциите не се събират”, разяснява той.

По думите му са нужни солени санкции, когато колите навлизат в пътя на рейсовете и трамваите.

„ Задачата на всеки идващ кмет е градският превоз да стига първи до светофара и да ги сменят сами. Това не е изобретение и се случва в западните градове”, разясни Джамбазки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР