Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата й е

...
Кандидатирам се за нов мандат, защото на столицата й е
Коментари Харесай

Фандъкова обяви каква е мотивацията й за нов мандат като кмет на София

Кандидатирам се за нов мандат, тъй като на столицата й е нужна поредност и неизменност, с цел да се развива добре. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в изявление за Телевизия „ Европа “ в отговор на въпрос за претекстовете й да се кандидатира за нов кметски мандат, написа Блиц.

„ Работата изисква доста поредност, неизменност, като не се отказваш пред компликациите, провокациите и неудачите.

Наложихме скорост за развиване на града и смяна на града, която изисква да продължим, с цел да може градът да се развива. Заварихме го в непрекъснати рецесии. Голяма част от тях за наслада към този момент са забравени. Скоростта, която наложихме, в този момент се коства, че сякаш е естествена, само че не. Тя изисква доста работа, съответна визия и доста съответни задания.

Имам опита, само че имам и силата и новите хрумвания, с цел да продължи развиването на града “, добави още Фандъкова.

Столичният кмет уточни и, че не приема борбата за столицата като игра, а по-скоро като съществено предизвикателство и конфликт на хрумвания. 

„ Аз вземам участие в съревнование за развиване и смяна на града с доста съответни хрумвания и планове.

Предлага, доста явен график за работа с три съществени задания. Във времето целите се трансформират, тъй като градът се развива.

Докато в този момент работихме доста интензивно за смяна на базовата конструкция в града, за екологията, образованието, през днешния ден към този момент можем да се обърнем интензивно към кварталите, кварталните улици, паркирането, междублоковите пространства, да подчертаваме върху чистия въздух и несъмнено технологиите и дейното им включване в работата на Столична община, администрацията и работата на града като цяло, тъй като хората чакат транспарантна работа на администрацията.

Това се реализира най-добре посредством технологиите. Също по този начин залагаме и на това, както и на огромните стратегически планове, които основават средата за развиването на стопанската система в града “, разяснява още столичният кмет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР