Кандидатирам се за кмет на Велико Търново на първо място

...
Кандидатирам се за кмет на Велико Търново на първо място
Коментари Харесай

Милен Михов: Търново може да стане IT столица на България

Кандидатирам се за кмет на Велико Търново преди всичко тъй като съм търновец. Освен това зная историята на проблемите, които имат търновци. Това показа в студиото на ''Още от деня'' по Българска национална телевизия Милен Михов, претендент за кмет на Велико Търново от ВМРО-Българско национално придвижване.

,,Сред моите цели ще бъдат образованието, връзките, превоза, канализацията и всички проблеми, свързани с паркирането'', добави той.

,,Промяната за Велико Търново би трябвало да пристигна с привличането на вложения. Смятам, че Търново може да стане IT столицата на България, тъй като в града има над 120 компании от IT бранша, в които работят доста младежи, тъй че това е вероятността. А и Търново е хубаво място за живеене'', увери претендентът за кмет.

,,Това не е популизъм. Почти всички наши съперници одобриха тази концепция. В Пловдив това беше осъществено, както и в една дребна община като Златарица. Така че това е реалистично постижение'', разяснява Михов концепцията за безвъзмездни детски градини в старопрестолния град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР