Кандидатирах се за евродепутат от безсилие. Защото мафията е на

...
Кандидатирах се за евродепутат от безсилие. Защото мафията е на
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Кандидатирах се за евродепутат от безсилие

Кандидатирах се за евродепутат от изтощение. Защото мафията е на всички равнища, най-много на законодателно. Трябва интервенция извън. 
 Непослушните: Само Иванчева се изправи против ГЕРБ в цялостен размер  Парадокс на евровота: Гласуваш за Иванчева, получаваш ГЕРБ
Това съобщи Десислава Иванчева, която през вчерашния ден бе пусната под домакински арест, дружно с някогашната си заместник-кмет в регион " Младост " Биляна Петрова, по бТВ. Тя изясни, че ще се допита до гласоподавателите си към коя партия в Европарламента да се причисли след изборите на 26 май. " Ще създадем едни живи лайфове, тъй като имаме леви, десни, патриоти, зелени - ние сме зелени по душа ", добави Иванчева. 

Голям брой жители са ни дарили за акцията към 2000 лв.. Но е значимо, че те не са вкарани в сметката от 1 лице, а от 2000 - не е значимо да имаме билбордове, а хората да ни имат вяра и да ни поддържат, показа Иванчева. 

За присъдата си от 20 години затвор на първа инстанция Иванчева разяснява:   

Не се считам за почтена, аз съм почтена. Това сподели и съдията - че половината от обвиняването е неистинско. Отпадна обвиняването за рушвет от 500 000 евро, останаха едни 10%, че сме поискали рушвет. Ще се борим до дъно. 

Но по чувство, и на втора инстанция ще бъдем наказани, вероятно присъдата ще бъде понижена от 20 на 10 години. Адвокат Марин Марковски направи, каквото можа на първа инстанция, за което му благодаря. Но новият ми юрист Николай Хаджигенов одобри процеса като персонална идея. 

Този развой е за съзнателно заплашване на гражданското общество. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР