Кандидатът за втори кметски мандат в Стамболийски Георги Мараджиев и

...
Кандидатът за втори кметски мандат в Стамболийски Георги Мараджиев и
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на нова детска площадка в града

Кандидатът за втори кметски мандат в Стамболийски Георги Мараджиев и претендентите за общински съветници от ГЕРБ участваха на откриването на нова детска площадка в града. “Щастлив съм, че през миналия мандат успяхме да изградим задоволително детски площадки и към този момент всички деца на Стамболийски има къде да играят. Сега сбъднахме още едно заричане, което дадох при започване на първия ми мандат пред живеещите в блок №1 на ул. „ Райко Даскалов “.

Обещах на хората детска площадка и ето, те към този момент я имат дружно с маса за тенис и беседка, в която могат да се събират вечер и през почивните дни”, разяснява при откриването Мараджиев. Той посочи, че придобивката е построена с общински средства и с труда на хората от общинската компания БКС и на един доста предприемчив и работлив жител от региона – Петър Петров, който получи опцията да пререже лентата на новата площадка.

“Обещахме и изпълнихме обещанието си ", акцентира Мараджиев и се обърна към хората с апела да я пазят и да се грижат за нея. “Пожелавам на хората от квартала да употребяват със здраве новата облага, а на децата да порастват бодри и щастливи, с цел да бъдат един ден горди поданици на община Стамболийски!”, пожела Мараджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР