Кандидатът за управител на БНБ от Има такъв народ Любомир

...
Кандидатът за управител на БНБ от Има такъв народ Любомир
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Каримански цъфна в общи бизнеси с Мая Бежанска

Кандидатът за шеф на Българска народна банка от " ИТН " Любомир Каримански се оказа дълготраен съучастник на актрисата и фаворитка на Слави Трифонов от десетилетия Мая Бежанска, разкриват информации в комерсиалните регистри. 



Тримата - Каримански, Бежанска и брачният партньор й Владимир Войновски посредством общата им компания " Юн Камп ООД ", вписана и в формалния документален атрибут за номинацията за държавния трезор, са строили комплекс от дребни вили и къщи за отдих в китното родопско село Юндола.

Решението за продажбата на общинските терени е било взето от тогавашния кмет на Велинград през 2014 година, а година по-късно е пристигнала и позитивната оценка за направения Оценка на въздействието върху околната среда от локалната екоинспекция, че няма нарушение на предпазени територии. 

Става въпрос за декар и половина съгласно документите от този момент. Любопитната детайлност е, че дружно или поотделно през годините семейството на изпълнителката на " Обичам те, блага " посредством брачна половинка й Владимир и брат му Ясен е била неизменим бизнес сътрудник със фамилията на Каримански. Явно по тази линия е станало и гастролирането на Бежанска в " 7/8 ТВ " в последните години, въпреки да се носят упорити клюки, че Дългия я тормозел. 

Фирмите, в които има взаимно съдружничество, датират по регистрации още от предишното хилядолетие, а емблематична измежду тях е " Брайт Айдиас ", която държеше извънредните права на " Уорнър " за филмите на касети, популяризирани във видеотеките у нас с български дублаж. 

Към днешна дата всички, в които Каримански е бил съучастник или шеф, са били трансферирани на татко му Антон, сочат още регистрите. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР