Кандидатът за трети мандат за кмет на Община Поморие от

...
Кандидатът за трети мандат за кмет на Община Поморие от
Коментари Харесай

ГЕРБ-Поморие представи кандидатите си за кметове в Каблешково и Ахелой

Кандидатът за трети мандат за кмет на Община Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев, претендентите за кметове на кметства и претендентите за общински съветници публично бяха показани пред жителите на гр. Каблешково и на гр. Ахелой.

ГЕРБ е единствената политическа партия, която излиза с цялостна листа от 21 претенденти за общински съветници в Поморие. За първи път в листата участват четирима души от Каблешково, а досегашният общински консултант Христо Парашкевов е новото, само че познато лице, което партията издигна за претендент за кмет на гр. Каблешково.

„ Аз доста добре знам кои са неотложните проблеми на нашия град. Искам да ви уверя, че в случай че бъда определен за кмет ще вложа цялата си мощ и сила, само че ще ми е нужнo и вашето доверие. Приех това предизвикателство като една огромна отговорност, тъй като имам вяра, че имам мощ, предпочитание и воля да се оправя. Поех тази отговорност и поради огромната поддръжка, която ми гласоподава Политическа партия ГЕРБ, за което ѝ благодаря. Ще работя с ясното схващане, че всичко, което създадем, ще остане след нас и то ще приказва по тази причина по какъв начин сме се справили. Аз знам, че дружно можем и съм сигурен, че ще се справим”, сподели кандидат-кметът Христо Парашкевов пред своите съграждани и поданици на град Каблешково.



Представянето на претендентите в гр. Ахелой бе подкрепено от народните представители Ася Пеева и Димитър Бойчев. „ С работата си Иван Алексиев се утвърди като един от най-успешните кметове, които имаме в Политическа партия ГЕРБ. Ние сме тим и е доста значимо да подкрепите както кмета, по този начин и общинските съветници. Алексиев доста подвигна скоростта на развиване на община Поморие и без поддръжката на болшинството в Общинския съвет ще е доста мъчно да продължи този ритъм на развиване за цялата община. “, сподели регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ Димитър Бойчев.

„ Помня, че когато за първи път желаех вашето доверие, вие ми поставихте няколко условия, измежду които да почистим залива и да освободим Ахелой от ужасния трафик. Това, което сме поели като ангажимент за развиването на гр. Ахелой, ние го изпълняваме. Още доста работа следва, само че с цел да се случи всичко, още веднъж ни е нужна вашата поддръжка и доверие - за Политическа партия ГЕРБ и за претендента ни за нов мандат кмет на града Иван Георгиев “, показа пред жителите на Ахелой кандидат-кметът Иван Алексиев и прикани на 27 октомври всички да създадат избора си и да гласоподават с бюлетина номер 43.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР