Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград, издигнат от ПП

...
Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград, издигнат от ПП
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов и ЗС „Ал. Стамболийски” подписаха декларация за сътрудничество

Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, доктор Атанас Камбитов, и Димитър Урдев, лидер на листата на Политическа партия „ Земеделски съюз Александър Стамболийски”, подписаха през днешния ден взаимна декларация за партньорство и съдействие. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Двете страни се сплотиха, с цел да работят дружно за развиването на община Благоевград. За задачата те ще си сътрудничат в няколко съществени посоки, които подсигуряват просперитета на града.

„ Използвам случая да благодаря на сътрудниците - господин Урдев, господин Корчев, господин Рашков, господин Миладинов, за това, че през четирите години на мандата подкрепяха екипа ми и нашите оферти за решение на проблемите на Благоевград. Аз съм сигурен, че и отсега нататък ще продължим да работим успешно”, съобщи кандидат-кметът доктор Атанас Камбитов.

Основните тематики в декларацията са създаване на Индустриална зона, по-чиста околна среда и уравновесена и устойчива демографска политика, ориентирана и към възрастните, и към младежите.

„ Ние в действителност подкрепяхме господин Камбитов последните 4 години, подкрепяхме всяка добра самодейност, която имаше от страна на общинска администрация, тъй като считаме, че това е нашата задача. Всичко това, което е положително за града, което ще направи Благоевград по-добро място за живот - ние сме длъжни да подкрепим. Не всичко сме свършили, само че се надявам инерцията, която имаме от настоящия мандат, да я пренесем в идващия и да надградим започнатото”, сподели Димитър Урдев, лидер на листата на ЗС „ Ал. Стамболийски”, и добави: „ сигурен съм, че всички дружно ще създадем по този начин, че в действителност да оправдаем доверието, за което се борим пред жителите на Благоевград “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР