Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев е безапелационен победител

...
Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев е безапелационен победител
Коментари Харесай

Стефан Радев е безапелационен победител в дебата за Сливен

Кандидатът за трети кметски мандат Стефан Радев е решителен победител в единствения безпристрастен спор за Сливен, провел се през вчерашния ден. Това са мненията на множеството фенове на полемиката, част от доброволческата самодейност “Ти си Сливен ”.
От малцината претенденти, почели сливналии, Радев се оказа единственият, който сподели задълбочено познаване на проблемите на района. Освен това претендентът на ГЕРБ даде най-вече съответни хрумвания за развиването на общината и внесе повече уточнения по някои от най-щекотливите тематики в града.
“Да напомня, че Община Сливен е може би една от единствените структури в страната, която осъди строителния контрол на първия воден цикъл, изпълняван в Сливен, за близо три милиона лв.. И си събрахме парите в последните две години от тримата застрахователи на строителния контрол. Така че Община Сливен не оставя никой, който дължи нещо на жителите на Общината, да може да се измъкне от своите отговорности ”, означи Радев и описа по какъв начин поверената му институция се ангажира да оправя проблемите с инфраструктурата след ремонтите на ВиК.
Кандидатът под номер 7 в бюлетината съобщи, че главен принцип в работата на екипа му е инфраструктурата да бъде налична за всички. Работата на администрацията под ръководството на Радев следва подчиненост, в която приоритет са пешеходците, а по-късно – велосипедисти и водачи на коли. “Това значи, че тротоарите ще бъдат една от главните ни задания в идващ мандат ”, съобщи Стефан Радев.
По време на полемиката претендентът на ГЕРБ се разгласи за уравновесени решения по отношение на въвеждането на електронно ръководство в Общината; основаване на удобна среда за инвестиции; още поддръжка за образованието и културната сфера и основаване на повече условия за всеобщ спорт.
Дебатът за претендентите за кмет на Община Сливен се провежда като доброволческа самодейност с съществена цел за информиране на гласоподавателите и равнопоставено показване на всички визии и кандидати за ръководство през мандат 2023-2027. На място са обезпечени места за всички претенденти. Към всеки един е отправена покана за присъединяване след извършена преписка на няколко стадия с начало директно след формалната регистрация на всички кандидатури.
В неделя за Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ можете да гласувате с номер 7 в бюлетините.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР