Кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев използва последните дни преди

...
Кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев използва последните дни преди
Коментари Харесай

Димитър Главчев реши да отиде на Витоша, след като представи служебния кабинет

Кандидатът за длъжностен министър-председател Димитър Главчев употребява последните дни преди да оглави изпълнителната власт в страната, с цел да се порадва на хубавото време. 

В своя обява във фейсбук профила си Главчев разгласява фотоси от Княжевския въжен превоз и Телевизионната кула и написа " След представянето на план за служебно държавно управление ". 

През вчерашния ден Димитър Главчев показа определените от него конструкция и състав на Министерския съвет. Това се случи на президентските съвещания с политическите сили от Народното събрание. 

Вчера президентът Румен Радев разгласи, че ще издаде три указа още във вторник - за служебно държавно управление, за провеждането на европейски избори и за провеждането на предварителни парламентарни избори. 

Не е ясно обаче дали няма да има промени в състава на кабинета. През вчерашния ден от " Продължаваме промяната - Демократична България " желаеха Калин Стоянов да не остава длъжностен вътрешен министър, както Главчев предложи. Кирил Петков добави, че и следва да стане ясно дали Георги Гвоздейков ще остане заеме и поста на длъжностен министър на превоза, защото в случай че го направи, е бил предизвестен, че ще бъде изключен от Политическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР