Кандидатът за президент на републиканците Вивек Рамасвами изрази подкрепа за

...
Кандидатът за президент на републиканците Вивек Рамасвами изрази подкрепа за
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами популяризира теорията на конспирацията на 6 януари, като предполага, че това е „вътрешна работа“

Кандидатът за президент на републиканците Вивек Рамасвами изрази поддръжка за разнообразни крайнодесни теории на конспирацията на четвъртия президентски спор на Републиканската партия сряда, предполагайки в един миг, че офанзивата на 6 януари против Капитолия е била „ вътрешна работа “.

„ Защо най-малко аз съм единственият човек на тази сцена, който може да каже този 6 януари в този момент наподобява като вътрешна работа? " Рамасвами сподели, преди да изброи други тематики, известни в тайните кръгове.

" Че държавното управление ни е лъгало 20 години за присъединяване на Саудитска Арабия в 9/11? Че великата доктрина за заместването не е някаква грандиозна дясна доктрина на конспирацията, само че главно изказване от платформата на Демократическата партия? Че изборите през 2020 година в действителност са били откраднати от Big Tech? "

Теорията за конспирацията за протеста в Капитолия по-специално набра скорост откакто на 6 януари бунтовникът Рей Епс беше упрекнат без доказателства, че е бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР