Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев разпространи отворено писмо

...
Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев разпространи отворено писмо
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев разпространи отворено писмо до медиите, в което реагир

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев популяризира отворено писмо до медиите, в което реагира остро на управлението на централата във връзка някои изказвания по негов адрес, отправени в дните след формалната му конференция.

Пенев, който е бил капитан във всички тимове, в които е играл, опровергава точка по точка всички обвинявания против себе си от страна на актуалното управление на БФС, което използва формалния уебсайт за предизборна пропаганда.

Любопитното е, че страната в лицето на спортния министър Красен Кралев поддържа актуалното управление на БФС отпред с Борислав Михайлов нееднократно, което несъмнено не е по разпоредбите и провокира реакция от страна на Любослав Пенев.

" Прави извънредно неприятно усещане, че си позволявате да употребявате формалния уебсайт на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ за предизборните си брътвежи. Това не ви е частна компания или бащиния.

Това е представянето на България пред света. Много, доста на ниско равнище свалихте " Цар Футбол ", господа. Този уебсайт е информационен канал със напълно разнообразни функционалности. Тук би трябвало да има доста и потребна за развиването на футбола информация.

След смяната на 16.02.2018 година недоразвитото ви сайтче, ще се преобразува в платформа, отговаряща на национална социална организация от най-голям сан като интерес ", написа в отвореното писмо на Пенев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР