Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев направи шокиращо разкритие

...
Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев направи шокиращо разкритие
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие: Готви ли се Боби Михайлов да спечели нов мандат с грандиозна измама?

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев направи шокиращо разобличаване пред Burgas24.bg, което хвърля съществени подозрения за честността на идния конгрес, плануван за 16 февруари. Според някогашния футболен необут, най-малко 136 от 547-те клуба, имащи право на глас в избора за нов президент, са "мъртви души " и действат единствено, с цел да задоволят нечии ползи.

Днес Дражев изиска от спортния министър Красен Кралев незабавна инспекция. Според изчисленията му, сборът на клубовете, участващи в шампионатите на БФС, е със 136 клуба повече от делегатите, позволени на конгреса. Това са кухи сдружения, които попадат единствено на хартия, не развиват активност, само че могат да изпратят пратеник за конгреса, чийто глас тежи толкоз, колкото на представителите на ЦСКА и Левски.

Ивайло Дражев упорства описът с делегатите да бъде сведен и да останат единствено действително настоящи тимове. Той сигнализира и за различен спор на ползи - досегашните членове на изпълкома Атанас Фурнаджиев и Йордан Лечков са ръководители на две от комисиите за подготовка на изборите. Двамата към този момент са заявили, че поддържат Борислав Михайлов и най-малкото не би трябвало да бъдат позволени като уредници на конгреса, счита бургазлията.

Това е първият сериозен залп на безконечния опозиционер против Боби Михайлов. Във футболния съюз с право се тормозиха откакто узнаха от Burgas24.bg , че Дражев се кандидатира за президент на БФС, знаейки, че той не си поплюва и не пести рецензиите си към актуалното управление.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР