Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се предава

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се предава
Коментари Харесай

Бербатов след конгреса на БФС: Борбата продължава!

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов не се предава след провелия се през днешния ден неизборен конгрес на футболната централа, написа БЛИЦ. От неговия екип пуснаха позиция, озаглавена „ Борбата продължава “, в която се твърди, че настоящето управление на БФС манипулативно опълчва кубове против клубове и е постигнало следващата си подлост.

Ето какво още написаха от екипа на Бербатов в страницата „ Р-Еволюцията е тук “:

Борбата продължава!

На 20 май 2022 година беше извършен конгрес на БФС, призован от Изпълкома за утвърждение на бюджета за 2022 година, приемане на доклада на настоящето служебно управление на БФС за предходния му мандат като постоянно управление и приемане на стратегия за развиването на футбола в идващите години.

Целите на този конгрес бяха повече от ясни - да се изпълнят официално избрани условия с цел да може лицензът на футболния съюз да бъде непокътнат. Относно лиценза на БФС последната дума ще има Министерството на спорта, само че се надяваме той да бъде непокътнат. Лицензът не легитимира настоящето служебно управление на БФС, а дава опция футболът в България да съществува и надпреварите по футбол под егидата на БФС да продължат. Наред с всички глупости и затъване на футбола до недостигани досега низини управлението на Борислав Михайлов докара БФС до там, че и лицензът на съюза да виси на косъм - проваляне на футбола ни, нечувано и невиждано в цялата му история.

За страдание се стигна и до там, че настоящето служебно управление на БФС, с репресивните си решения, ориентирани против клубовете, искащи смяна във футбола ни, да опълчи тежко клубове против клубове. Това ли е обединяването, за което БФС лицемерно приказва, че търси? Голям брой клубове репресивно и с способи, целящи всяване на боязън и послушание се изправиха и гласоподаваха против своите сътрудници. И тук не ставаше въпрос за гласоподаване за една, или друга стратегия, един или различен претендент за президент. Тук това управление на БФС манипулативно употребява клубове да гласоподават под напън и диктат в очевидно гласоподаване против своите сътрудници футболни клубове и тяхното изключване. Резултатът по-късно съзнателно проведено очевидно гласоподаване е налице - половината клубове гласоподаваха ЗА изключването на своите събратя, другата половина или не гласоподаваха, или гласоподаваха въздържал се и ПРОТИВ изключването на клубовете, очевидно посочили и интензивно работили в последната година за ПРОМЯНА. Голям брой клубове изобщо не пристигнаха на този конгрес. Това управление на БФС реализира следващата подлост - тежко опълчване на членовете на футболния съюз посред им. И всичко с една единствена цел - да се задържи на власт колкото може повече.

Едно е несъмнено - битката продължава, няма да спрем, няма да се откажем! Нашата задача е това управление на БФС да бъде отстранено и българският футбол да получи отмъщение за всички нанесени тежки вреди.

Нашата задача е членовете на БФС да бъдат обединени и поведени от ново, почтено определено управление. Нашата задача е футболът в България да тръгне по нов, сполучлив път - напред и нагоре. С общи старания ще го реализираме!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР