Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип
Коментари Харесай

Бербатов: Действията на БФС от жалки стават смехотворни

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип още веднъж нападнаха ръководителите на футболната централа, както и техните дейности.
По думите им от " Бояна " изискват от клубовете да подпишат писма, с които да заявят противоречие с обжалването на извършения на 12 октомври Конгрес.

Ето какво написа още във фейсбук страницата " Р-Еволюцията е тук ":

" Действията на управлението на БФС от жалки стават смехотворни.

Факт е следващото безумно деяние на управлението на БФС. На зоналните препоръки на БФС е предоставена задачата да стартират събирането на писма от клубовете без никаква правна стойност и с изцяло несъответстващо наличие.

Безумието се състои в това, че всъщност с въпросните писма БФС изисква от своите членове да изкажат противоречие и да се откажат от правата си по Устав и Закон.

Така от клубовете се изисква упорито да подпишат писма, с което декларират противоречие с обжалването на Конгреса от 12.10.2021 година с аргумента, че участието на новите клубове е от значимо значение за развиването на футбола.

Кое е това нещо, което заплашва участието в БФС на който и да е клуб и по какъв метод обжалването на съзнателно проваления от Борислав Михайлов конгрес има отношение по тематиката, по този начин и не излиза наяве. На 18.03.2022 година има призован конгрес, на който деклариралите участие в БФС клубове ще бъдат признати като пълноправни членове на футболния съюз. Надеждите на всички нас, а и на клубовете, са, че през март 2022 година конгресът няма да бъде изопачен от Михайлов и всички клубове ще бъдат едно цяло в битката си за смяна. Нелепо е да се счита, че упражняването на каквито и да е права на клубовете заплашва нечие участие в БФС. Изисква се единствено малко самообладание и храброст. Ясно обаче е това, че с сходни дейности се цели освен да се опълчват клубовете едни на други, само че и може би БФС да ревизира какъв брой са тези, които към момента са подготвени да работят под команда и от боязън.

Нека отговорим – няма такива! Времената на закани и операции завършиха. Идва ред на спазването на Устава и Закона. Идва ред на времена, в които ще се работи в полза на футбола и в полза на клубовете, които са членове на БФС, а не против тях.
И един съвет – не притискайте ръководителите на зоналните препоръки с сходни " задания ", единствено тъй като получават заплати от БФС. Не ги поставяйте в сходно унизително състояние, тъй като това са хората, чиято работа се заплаща най-ниско, а на тях се крепи провеждането на шампионатите и шампионатите. Без тях ще спре и спортно-състезателната активност на БФС. Поне ги оставете да си правят работата, а не ги карайте да се излагат пред клубовете с сходни смехотворни писъмца. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР