Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип
Коментари Харесай

Димитър Бербатов и екипът му също пожелаха бързо възстановяване на Тодор Неделев

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип се причислиха към вълната от пожелания за бързо възобновяване на българския национал Тодор Неделев.

Футболистът пострада тежко при злополуката, в която беше замесен българският народен тим в грузинската столица Тбилиси, като даже се наложи да бъде опериран в локална болница.

За благополучие, интервенцията мина сполучливо, а от екипа на Бербатов не пропуснаха да насочат пожелания за бързо възобновяване към Неделев и да окуражат останалите футболисти на " лъвовете ".

" С вас сме, момчета! Бързо възобновяване, Тодор Неделев! ", разгласиха Бербатов и неговият екип на своята Facebook страница.

Българският народен тим по футбол е в Тбилиси, с цел да вземе присъединяване в следващия си дуел от тазгодишното издание на шампионата Лига на нациите. Въпреки тежкия случай с Неделев и претърпяният потрес за момента дуелът против грузинците ще бъде изигран по проект в неделя вечер от 19.00 часа и ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР