Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Любослав Пенев

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Любослав Пенев
Коментари Харесай

Пенев напусна конгреса на БФС и го обяви за фарс

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Любослав Пенев напусна изборния конгрес. Той дефинира протичащото се за фарс. Впоследствие някогашният футболист и треньор на националния тим посочи, че единствено напуща залата, само че не отдръпва кандидатурата си.

Сутринта Пенев и другият съперник на сегашния президент Борислав Михайлов - Ивайло Дражев, не бяха позволени до началото на конгреса. Конгресът стартира в 10.30 часа, а Пенев и Дражев бяха поканени да влязат два часа по-късно, с цел да създадат своите изявления пред делегатите.

" Дойдох да приказвам за футбол, само че си трансформирах мнението, откакто не ме позволиха сутринта. Не мисля, че по този метод се вършат избори. За мен това е меко казано фарс. Любо Пенев и екипът му не вземат участие в уредени мачове. Напускам залата. ", сподели Пенев пред делегатите.

След това той удостовери думите си пред медиите и още веднъж назова протичащото се фарс. Пенев беше запитан от изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов дали това значи, че отдръпва кандидатурата си. Кандидатът за президент изясни пред публицистите, че само напуща залата, само че не се отхвърля от изборите.


© Дневник

" Бъдете сигурни, че ще спечелим тези избори ", сподели Николай Илиев пред медиите

Неговата дясна ръка в екипа му Николай Илиев добави: " Бъдете сигурни, че тези избори ще ги спечелим. " Бившият национал и ръководител на управителния съвет на " Левски " също сподели, че конгресът е фарс.

Основното неодобрение на Пенев и екипът му е обвързвано с тройната бюлетина за гласоподаване. Според тях по този метод гласуващите се регистрират пред ръководителите на зоналните препоръки на БФС.

В същото време пред хотел " Маринела ", където се организира конгресът, събралите се поддръжници на Пенев започнаха да скандират " Мафия ", " Любо президент " и " Вън Перуката от БФС ".

 Конгрес на БФС
© Дневник

Конгрес на БФС
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР